5 Simple Techniques For ثبت شرکت

جهت مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکتها می توانید وارد لینک رو به رو شوید:

خیابان پیروزی خیابان پاسدار گمنام خیابان واضحی فرد پلاک ۹۶

در مسئله قرارداد شرکت باید تمامی اهداف و فعالیت های مرتبط با شرکت به درستی ذکر شده باشد.

در نهایت بعد از پر کردن فرم‌های بالا باید کلیه‌ی مدارک لازم را آماده کنید، به امضای همه‌ی شرکا برسانید و برای اداره‌ی ثبت شرکت‌ها در تهران و از طریق پاکت‌های مخصوص ارسال کنید.

امکان جهانی شدن و عقد نمودن قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی کشورهای ثالث

حدود و اختیارات و میزان استقلال یک شعبه با موافقت شرکت مادر تعیین می شود و مسئولیت حقوقی شعبه بر عهده شرکت اصلی (مادر) خواهد بود.

به دلیل زیاد more info بودن این موارد نمی توان به همگی آن ها در اینجا اشاره کرد از این رو برای دانستن این موضوع می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید و استعلام موضوع فعالیت خود را بگیرید.

مدارک عمومی ثبت شرکت شامل کارت ملی و شناسنامه کلیه اعضا و شرکاء می باشد. تصویر (اسکن) این مدارک در سامانه و همچنین هنگام پست مدارک به اداره ثبت شرکت ها ارسال می شود.

شرکت های عمرانی و شهرداری که معمولا در مزایدات و مناقصات شرکت می کنند، شرکت سهامی خاص را انتخاب می کنند.

بر این اساس، اگر قصد فعالیت تجاری قانونی در تهران دارید باید شرکتی را در راستای فعالیت‌های خود تاسیس کنید تا از دید قانون نیز به رسمیت شناخته شوید. گفتنی است که قوانین ثبت شرکت و موسسه در تهران تفاوتی با دیگر استان‌ها و شهرهای کشور ندارد. تهیه مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در تهران چگونه است؟

بله در صورت در درخواست امکان پذیرش اصلاحی و ثبت مجدد با نام قبلی وجود دارد.

ما در موسسه نخستین ثبت، مشاوره کاملا رایگان به موکلان خود داده و در صورتی که برای ثبت شرکت خود دچار شک و شبه ایی شده اید وکلاء و کارشناسان ما با حوصله برای شما زمان گذاشته و به طور کامل شما را راهنمایی خواهند کرد.

مانند شرکت تضامنی دارای نامی خاص با این تفاوت که مسئولیت اعضا در قبال بدهی ها به میزان سرمایه شرکت است.

هزینه ثبت شرکت در تهران چندبخشی و غیر ثابت است: انتشار آگهی در روزنامه رسمی و درج آگهی در روزنامه کثیرالانتشار ، هزینه پست مدارک، واریزی‌های اداره ثبت، حق‌الوکاله، پلمب دفاتر برخی از این هزینه‌ها هستند. همانطور که در ابتدا گفته شد، در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران هفت نوع شرکت تجاری تعریف شده است: شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیر سهامی، و شرکت تعاونی تولید و توزیع.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *